Funko POP! Seinfeld: Jerry Seinfeld with Mic figura #1081

17,90 

Na zalihi

Seinfeld – Jerry Seinfeld with Mic Funko POP figura broj 1081

“Seinfeld je jedna od najpopularnijih američkih humorističnih serija u povijesti, koja je emitirana od 5. lipnja 1989. do 14. svibnja 1998. godine. Seriju je osmislio i režirao Larry David zajedno s Jerryjem Seinfeldom, ujedno i glavnim glumcem. Uz Jerrya, glavni likovi serije su George Costanza, Elaine Benes i Cosmo Kramer.

Serija se orginalno prikazivala na američkoj NBC televiziji. Američki TV Guide proglasio je “Seinfeld” najboljom serijom, a industrija humorističnih serija stavila ga je na prvo mjesto najgledanijih serija ikada. “Entertainment Weekly” uvrstio je seriju na 3. mjesto najboljih serija u posljednjih 25 godina, iza “Obitelji Soprano” i animirane serije “Simpsoni”.

Serija je postala popuarna zbog pošalica iz svakodnevnog urbanog života te mnoštva smiješnih skečeva i radnji. Svih 9. sezona serije izašlo je na DVD-u. Mnogo je popularnih fraza izašlo iz Seinfelda poput YA DA YA DA, These pretzels are making me thirsty, SERENITY NOW i No Soup For You!

Serija je jedinstvena i po tome što se velik dio snimao na javnim mjestima umjesto u studiju.”
– preuzeto s Wikipedije

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

Dimenzija

9 cm (visina)

IZDVOJENO