Funko POP Rocks: Sting (The Police) figura #118

129,00 kn
17,12 €

Samo 1 komada na zalihi

Opis

The Police – Sting Funko POP figura broj 118

The Police je engleski rock sastav osnovan 1977. godine u Londonu. Najpoznatiju postavu činili su Sting (glavni vokal, bas gitara), Andy Summers (gitara) i Stewart Copeland (bubnjevi, udaraljke).
Bend je krajem 1970-ih i početkom 1980-ih postao globalno popularan s albumima “Reggatta de Blanc” (1979.), “Zenyatta Mondatta” (1980.), “Ghost in the Machine” (1981.) i “Synchronicity” (1983.) te hitovima s njih: “Message in a Bottle”“Don’t Stand So Close to Me”“Every Little Thing She Does Is Magic” i “Every Breath You Take”.
The Police je raspušten 1986., ali su se ponovno okupili početkom 2007. za jednokratnu svjetsku turneju koja je završila u kolovozu 2008. godine.
Prodali su preko 75 milijuna albuma i osvojili su niz glazbenih nagrada, uključujući šest Grammyjadvije nagrade Brit Awards i MTV Video Music Award, a 2003. primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame.
__________________________________________________________________
Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.