Funko POP Rocks – Frank Zappa figura #264

17,90 

Na zalihi

Frank Zappa with Hat Funko POP figura broj 264

Frank Vincent Zappa (r. 21. prosinca 1940.) bio je američki kantautor, multiinstrumentalist, skladatelj i vođa sastava.
Njegov rad karakteriziraju neusklađenost, slobodna improvizacija, zvučni eksperimenti, glazbena virtuoznost i satira američke kulture. U karijeri koja je trajala više od 30 godina, Zappa je skladao rock, pop, jazz, jazz fusion i orkestralna djela te producirao gotovo svih 60-ak albuma koje je izdao sa svojim bendom Mothers of Invention ili kao solo izvođač. Također je režirao dugometražne filmove i glazbene spotove te dizajnirao naslovnice albuma. Smatra se jednim od najinovativnijih i stilski najraznolikijih rock glazbenika svoje ere.
Zappa je bio visoko produktivan i plodan umjetnik s kontroverznim kritičkim stavom – pristaše njegove glazbe divili su se njezinoj kompozicijskoj složenosti, dok je kritičarima nedostajalo emocionalne dubine. Postigao je nekakav komercijalni uspjeh, posebno u Europi, i veći je dio svoje karijere radio kao neovisni umjetnik.
Frank Zappa umro je 4. prosinca 1993. godine od raka prostate, dvije godine kasnije primljen je u Rock and Roll Hall of Fame, a 1997. je dobio Grammy nagradu za životno djelo.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

Dimenzija

9 cm (visina)

IZDVOJENO