Funko POP Deluxe Albums – Waiting for the Sun (The Doors) #20

74,90 
564,33 kn

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Funko POP Deluxe Albums – Waiting for the Sun (The Doors) broj 20, dimenzije pakiranja 58 x 21 x 9 cm.
Napomena kako ploča nije prava i ne može se slušati na gramofonu!

The Doors – Waiting for the Sun Deluxe Pop! Albums Vinyl Figure 4-Pack

Released in 1968, Waiting for the Sun is the iconic third album from the legendary The Doors, featuring smash-hit singles such as Hello, I Love You and The Unknown Soldier.

Measuring at a whopping 23″ wide x 12″ high, Funko’s new Deluxe Pop! Albums Figure features the album’s full-size iconic front cover in a hard case display, complete with Pop! Vinyl Figures of each band member; Jim Morrison, Ray Manzarek, John Densmore and Robby Krieger, all of whom stand in front of a vinyl LP display.

An absolute must for any true Doors fan!

NOTE: This item does not come with a playable Vinyl LP.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO