Lunar: From Zagreb with Love (tvrdi uvez)

49,90 

Samo 1 komada na zalihi

From Zagreb with Love – Slaven Lunar Kosanović je zagrebački autor druge generacije koji je sa crtanjem grafita počeo kao mali, a priču je nastavio prvo lokalno, pa zatim i globalno, pa se njegovi radovi mogu vidjeti u Amsterdamu, Ateni, Aucklandu, Berlinu, Havani, Lisabonu, Londonu, Melbournu, New Yorku, Oslu, Parizu, Saigonu, Seoulu, Tokiju.

U ovoj knjizi ”From Zagreb With Love”, uvod su pisali Krešimir 2Fast Buden, Lunarov najbolji prijatelj s kojim je i počeo crtati, te Rienke Enghardt, umjetnica iz Amsterdama koja vodi projekt Hope Box, a s kojom je dosta proputovao i odradio projekata.

Ostale tekstove pisali su brojni prijatelji, primjerice: Mosk, Tizer, Flying Fortress, Zets, Sebas Velasco, Galiner, Bugz, Junk, Sket i Andi Soto. Autor većine fotografija, uključujući naslovnice, je Ivo Smack Kosanović, a ostalo su snimili autori iz cijelog svijeta. Izdavač knjige je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Slaven Kosanović Lunar

ISBN

9789538098321

Izdavač

Croatian Association of Fine Artists

Godina izdanja

2019.

Jezik

Engleski

Broj stranica

314

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Zbirka radova

IZDVOJENO