Koraci

13,14 
99,00 kn

Na zalihi

Opis

Autobiografski roman Koraci pokriva period od Frenkijeve najranije mladosti do uspona na regionalnoj muzičkoj sceni. Frenkie je ispripovjedao priče, a mladi pisac Boris Lalić ih zapisivao.

„Boris i ja smo Korake radili godinu dana. Sastajali smo se sedmično i snimali višesatne intervjue. Boris je to onda prekucavao i formirao poglavlja koja smo dalje dorađivali skupa. U isto vrijeme smo obišli sva značajna mjesta iz knjige, moj rodni grad Bijeljinu, Tuzlu, Zagreb pa sve do Njemačke i Nurnbergera. Na tom putovanju je nastao i videospot za istoimenu pjesmu. Jako smo ponosni što smo sve ovo uspjeli realizovati i da smo konačno došli do kraja dugog puta”, napisao je Frenkie na svom Facebooku.

“Jedan dan mi je zazvonio telefon, javio sam se i čuo Frenkijev glas s druge strane. Pitao me da li sam zainteresovan da napišem njegovu autobiografiju”, prisjeća se Boris Lalić koji iza sebe ima četiri objavljene knjige, ali ističe da mu je pisanje Koraka bilo najugodnije iskustvo koje je imao otkako se bavi pisanjem.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO