Flogging Molly – Shamrock zastava

13,50 

Na zalihi

Originalna Flogging Molly zastava s motivom Shamrock. Dimenzije cca 100cm x 66cm, materijal poliester.

Flogging Molly je sedmeročani irsko-američki Celtic punk bend osnovan u Dublinu 1997. godine, predvođen irskim pjevačem Daveom Kingom.
Glazbeni izričaj kreće im se od Celtic punka, poput onog u piratski inspiriranim pjesmama “Salty Dog”, “Cruel Mistress” i “Seven Deadly Sins” ili prkosnih “What’s Left of the Flag”, “Drunken Lullabies” i “Rebels of the Sacred Heart” do sumornih balada “Far Away Boys”, “The Son Never Shines (On Closed Doors)”, “Life in a Tenement Square” i “Float”.
Tekstovi pjesama obično se dotiču tema poput Irske i njezine povijesti, alkohola, siromaštva, politike, ljubavi i smrti, a uključuju nekoliko referenci na Katoličku crkvu. Pjesme “What’s Left of the Flag” i “The Likes of You Again” King je napisao kao počast svom ocu, koji je umro kad je Dave bio dijete.
Flogging Molly izdali su šest studijskih albuma, a kao glavne uzore navode The Dubliners, The Pogues, The Clash i Johnnyja Casha. Album “Within a Mile of Home” posvećen je uspomeni na Casha i Strummera.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

Poliester

IZDVOJENO