Ex Yu Rock enciklopedija – Četvrto dopunjeno izdanje (tvrdi uvez)

249,00 kn
33,05 €

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Ex Yu Rock enciklopedija – Četvrto dopunjeno izdanje – “Kada je u ožujku 1998. godine „Ilustrovana YU rock enciklopedija“ prvi put objavljena, nisam mogao ni pretpostaviti da ću osamnaest godina kasnije raditi na njenom četvrtom izdanju.
I da će ono biti deblje za 164 stranice.
U to vrijeme mržnje, svježih ratnih ožiljaka i uoči sve izvjesnijeg bombardiranja, mislio sam da takva muzička prošlost zanima vrlo mali i vrlo raštrkan krug onih sa neoštećenom memorijom.
Osjećao sam se kao u getu, ne shvaćajući da nisam sam u toj usamljenosti.
Što bi rekli Let 3 „Izgubljeni, ima nas još

Petar Janjatović

Ažurirana, proširena sa arhivskim i aktualnim fotografijama, sa 70 novih jedinica, poglavlja o festivalima i muzičkim novinama, s dodatkom indeksa, ova enciklopedija sada ima 392 strane iz kojih samo što ne pršti muzika.

______________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.