Ex Yu Rock enciklopedija 1960-2023 – Peto dopunjeno izdanje (tvrdi uvez)

47,90 

Peto dopunjeno izdanje kultne “Ex Yu rock enciklopedije” Petra Janjatovića, koja se bavi rock scenom nekadašnje SFRJ i njenim akterima, obuhvaća period od 1960. godine do prosinca 2023. godine.

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Peto dopunjeno izdanje kultne “Ex Yu rock enciklopedije” Petra Janjatovića, koja se bavi rock scenom nekadašnje SFRJ i njenim akterima, obuhvaća period od 1960. godine do prosinca 2023. godine.

Prva enciklopedija izašla je 1998., a ovo izdanje, u odnosu na prethodno, sadrži oko trideset novih enciklopedijskih jedinica.
Knjiga ima 448 stranica, ilustrirana je crno-bijelim fotografijama, ali novost u ovom izdanju je i sekcija s fotografijama u boji.

“Ex Yu rock enciklopedija” Petra Janjatovića predstavlja temelj profesionalnog pristupa jednom od najbogatijih vidova masovne kulture na ovim prostorima tijekom proteklih šezdeset godina. Dodatni elementi, poput specijaliziranih stranica, izbora glazbenih dokumentarnih filmova i TV-serija, kao i bibliografije, predstavljaju dodatni sloj informacija koje obogaćuju ovu enciklopediju. Sve ove komponente čine ovo dijelo sveobuhvatnim resursom za ljubitelje glazbe, istraživače i sve one koji žele dublje razumijeti evoluciju ex Yu rock scene.

______________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan.
U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Petar Janjatović

ISBN

9788687115491

Izdavač

Autorsko izdanje/Makart d.o.o.

Godina izdanja

2024.

Broj stranica

448

Jezik

Srpski

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Enciklopedija

IZDVOJENO