Etide iz basne – Za violinu

7,30 

Samo 2 komada na zalihi

-za violinu

Notno izdanje sadrži pet etida koje su nadahnuli likovi iz basni (Gavran i lisica, Lisica i lav, Kornjača i zec, Pijetlovi, Zvjezdoznanac). Skladateljica ih je posvetila 13. međunarodnom natjecanju Mladi virtuozi – Etide i skale koje je održano u veljači 2007. u Zagrebu.

“Iako su etide pisane kao zadane skladbe, njihov život ne završava samim natjecanjima, već su … instruktivni dio školskog programa… i mali biseri violinske literature. Bogatom invencijom i osjetljivošću za osnove violinskog sviranja autorica nas vodi u čarobni svijet koji čine nadasve sretna kombinacija naizgled banalnih tehničkih problema, problema muzičkog izražavanja, imaginarnog svijeta i razumijevanja izričaja današnjega vremena”.
-Nenad Merle

 

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Izdavač

Cantus

Autor

Sanja Drakulić

ISBN

M706710556

Godina izdanja

2007.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Notni zapisi

Broj stranica

26

Uvez

Meki