Escape Welt – Touch the Game Colors Trio Puzzle slagalica

44,90 
338,30 kn

Najbolje rješenje za poklon obitelji i prijateljima!
Zagonetke prikladne za sve uzraste!

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Escape Welt – Touch the Game, Colors Trio još je jedna u nizu društvenih igara i slagalica njemačkog proizvođača Escape Welt.
U kutiji ćete pronaći 3 ekskluzivne slagalice od pleksiglasa u boji i instrukcije na engleskom jeziku i QR kod za online upute. Proizvedeno u Europi!
Svaki korak predstavlja novi izazov. Odaberite pravu kombinaciju i pronađite izlaz iz kristalnog labirinta.
Ekskluzivno u Hrvatskoj!

The kit includes:
1. Three puzzles.
2. Flyer — an instruction for solving problems.

Puzzle: Colors Trio is a fast-paced game. If you like to solve puzzles on your own, each one can be completed in 120-240 minutes.
You can play alone, with friends, or with family (a company of 2-3 people).

More than 300,000 customers have joined the EscapeWelt family. They appreciate our work and commitment to creating the best experience by showing their love and coming back again and again. Thank you for trusting us with your emotions! You inspire us with new ideas, and our team continues to delight you and your loved ones!

Technical specifications:

Dimensions — 20 × 20 × 0.6 cm
Red Puzzle — 44 details
Yellow Puzzle — 88 details
Blue Puzzle — 41 details

_____________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO