Eminem – Američki ninja

39,00 kn
5,18 €

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

SKU: R3297 , , , Oznaka:

Opis

U samo pet godina Marshall Bruce Mathers III prevalio je put od mladića bez novčića u džepu i životarenja na rubu egzistencije sa ženom i kćeri pod majčinim krovom – usred siromašnoga predgrađa najsumornijega grada na svijetu Detroita – do statusa najveće svjetske zvijezde, bjeloputog međunarodnog ambasadora američke hip hop kulture.

Ovo je priča o Eminemu: njegovu mukotrpnom usponu, sudskim tužbama koje su mu gotovo došle glave, zgražanju što ga je izazvao kod zabrinutih roditelja i moralnih dušobrižnika, te jeziku bez dlake koji mu je priskrbio podjednako onoliko nesreće koliko i uspjeha.
Njegova životna priča nije ništa manje uzbudljiva i fascinantna od njegove glazbe, kao i načina na koji je munjevito ostavio pečat na krajoliku popularne kulture.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.