Dvornikovi – Dnevnik prgave familije

89,00 kn
11,81 €

Samo 2 komada na zalihi

Opis

 

Nakon velikog uspjeha reality showa pred vama je knjiga koja će vam još više približiti otkačenu, spontanu, iskrenu i neponovljivu obitelj Dvornik.
Dino je i prije snimanja serije bio zvijezda, ali njezino emitiranje iznjedrilo je novu heroinu – Danijelu Dvornik, koja je oduševila hrvatske gledatelje svojom razboritošću, snagom i tolerancijom.
Ponekad sjetna, nemirna i povrijeđena, ali i vesela i altruistična Danijela Dvornik predstavlja se pišući ovaj dnevnik i kao brižna majka i kao moderna žena sa stavom i kao osoba koja se odlučno bori za svoja prava i uvjerenja.
Ona nam prikazuje Dvornikove onakve kakve smo upoznali i zavoljeli pred kamerama, ali i ono što je ostalo iza njih jer je previše intimno ili jednostavno nije televizično.
Danijela je u ovoj knjizi, iskreno i bez dlake na jeziku, ispisala i svojevrsnu povijest obitelji Dvornik, od srednjoškolskih dana u Splitu, upoznavanja s Dinom, velikog glazbenog uspjeha na samim počecima Dinove karijere, rođenja Elle, preseljenja u Zagreb i tako redom sve do danas.