Dubioza kolektiv i Čarobna kokoš

89,00 Kn

Na zalihi

SKU: 000931 , , , Oznaka:

Opis

Svi fanovi Dubioze kolektiv, jednog od najpopularnijih regionalnih bendova, njihove avanture sada mogu pratiti i kroz strip “Dubioza kolektiv i čarobna kokoš”. Priču su osmislili Vedran i Brano iz benda, dok je za crteže odgovoran Filip Andronik.

Za Klix.ba Brano je rekao kako je s Vedranom još i prije nastanka benda volio čitati i crtati stripove: “Ljubav prema muzici nas je odvela na drugu stranu, na dvadesetogodišnje muzičko putovanje. Međutim, početkom 2020. smo se sjetili dječačkih snova i napisali scenarij za strip. Glavne uloge igraju članovi našeg benda, kao i sve naše mane i vrline. Najpoštenije i najlakše je provaljivati sam sebe”.

“Ovo će sada zvučati kao naracija onog muškog hrapavog glasa u reklamama za filmove iz ’80-ih: kada članove benda izbace iz njihovog omiljenog bifea ‘Apsurdistan’ zbog duga od 420 maraka, oni shvataju da bi najlakše vratili dug ako prodaju svoje muzičke instrumente. Disko ih odlazi prodati ali se, umjesto s novcem, on vraća s nekoliko grama loše trave koju mu je uvalio neki čiča. Razočarani i gnjevni, ostali članovi benda ga najure i bace travu, ali onda…”, prepričava radnju stripa.

S Filipom Andronikom bend je uspješno surađivao na videospotovima “Kažu” i “Reality”, tako da je suradnja na stripu došla samo po sebi logično.

______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO