Dražen – Godine zmaja: nikad ispričana priča

30,00 

 

 

 

Na zalihi

Knjiga Dražen – Godine Zmaja o nekim ključnim momentima u karijeri košarkaškog velikana koji je ostavio neizbrisiv trag u sportu. Knjiga posvećena hrvatskoj košarkaškoj legendi Draženu Petroviću prikazuje njegovu karijeru u ponešto drukčijem kontekstu.

Obilje detalja i činjenica, sportskih osvrta, usporedbi s svjetskim košarkaškim velikanima, zadovoljit će znatiželju svih, od sportskih znalaca do mlađih naraštaja koji tek upoznaju lik i djelo košarkaškog Mozarta. Njegova razmišljanja, rad na sebi, dvojbe u prijelomnim trenucima karijere, kao i male svakodnevne crtice iz njegovog života otkrivaju njegov karakter, upornost, disciplinu i ustrajnost. Zanimljive su i priče o velikim imenima svjetske košarke, njegovim suvremenicima bez čijih duela upisanih u anale svjetskog sporta ne bi bilo moguće dočarati veličinu i snagu Dražena Petrovića.

Knjiga Dražen Petrović je koncipirana u 22 poglavlja od samih početaka košarkaškog fenomena iz Šibenika do ulaska u Kuću slavnih 2002. godine.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana. Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani. Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu.
Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske.
Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Marjan Crnogaj, Vlado Radičević

ISBN

9789537703691

Izdavač

UPI2M Books

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

411

Uvez

Meki

Vrsta djela

Biografija

IZDVOJENO