Đorđe Novković: 30 pjesama (notni zapisi)

10,90 

Na zalihi

„Ova zbirka trideset pjesama mali je dokument ogromnog opusa; opusa u komu je bilo i dosta ‘kuruze’, kako je i sam autor priznavao, ili ‘šlagerskih drtina’, kako bi to rekao njegov kolega i povremeni suradnik Arsen Dedić. S druge strane gotovo svatko tko se imalo bavi pop glazbom mogao bi sastaviti svojih 30 najboljih Đorđevih s velikom vjerojatnošću da će se bar u nekoliko naslova razlikovati od odabira onog drugog. Uostalom, ni ovdje nema Novkovićevih prvih uspješnica poput Takav je život i Čemu da živim, ali kako uopće u 30 pjesama sabrati čitav jedan život sastavljen od pjesama?“ (Siniša Škarica, iz uvodnog teksta)

Popis pjesama:

1. Ako me ostaviš
2. Ana
3. Dolina djetinjstva
4. Don’t Ever Cry
5. Hrabri ljudi
6. Ja nemam više razloga da živim
7. Ja nisam kockar
8. Laku noć, svirači
9. Lola
10. Malo mi je jedan život s tobom
11. Nada
12. Ne zovi me u ponoć
13. Nikoga nisam volio tako
14. Ostala si uvijek ista
15. Poljubi zemlju
16. Pruži mi ruku, ljubavi
17. Sam na svijetu
18. Samo simpatija
19. Srce ti je kamen
20. Stari Pjer
21. Svi pjevaju, ja ne čujem
22. Tike-tike-tačke
23. Tužna su zelena polja
24. Vino na usnama
25. Virujen u te
26. Više se nećeš vratiti
27. Vratia se barba iz Amerike
28. Zakuni se ljubavi
29. Zora je
30. Žuta ruža

U ediciji “Zabavne melodije” Hrvatskog društva skladatelja od 60-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća objavljene su desetine notnih zbirki sa stotinama skladbi, a nakon četvrt stoljeća mirovanja, HDS i Cantus d.o.o. ponovno su pokrenuli ovu ediciju.

Dosadašnja izdanja:
Đorđe Novković
Nikica Kalogjera
Arsen Dedić.Đelo Jusić
Zrinko Tutić
Tonči Huljić
Rajko Dujmić.Zdenko Runjić
Miroslav Škoro
Nenad Ninčević
Husein Hasanefendić Hus
Jasenko Houra
Neno Belan
Zlatan Stipišić Gibonni
Alka Vuica
Miroslav Rus

______________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

Izdavač

Hrvatsko društvo skladatelja / Cantus

Autor

Đorđe Novković

ISBN

9790801333391

Godina izdanja

2013.

Jezik

Hrvatski

Vrsta djela

Notni zapisi

Broj stranica

52

Uvez

Meki

IZDVOJENO