Đorđe Balašević: Kalendar mog detinjstva, drugi deo (tvrdi uvez)

17,00 

Septembar je u stvari samo Jun S Dugim Rukavima…

Na zalihi

Šest godina nakon prvog dijela Kalendara mog detinjstva Đorđe Balaševića stiže i drugi dio! U drugom djelu romana ‘Kalendar mog detinjstva’ Đorđe Balašević govori o sljedećih šest mjeseci u životu dječaka i njegove porodice.

Unikatni žanr roman-kalendar prati misli i događanja iz života dječaka sa Salajke iz Novog Sada i njegove dojmove o putovanju na more, posjetu Postojnskoj jami, berbi grožđa na ‘Jednom-vinogradu-na-tri-mesta’, dva Božića, pecanju na Dunavcu…

“Objasnio sam ranije zašto se svoje porodice najrađe sećam nasmejane i šašave, ali situacije kao ova pokazivale su da bi moji roditelji bez problema mogli biti junaci i neke žanrovski potpuno drugačije knjige. Matori me tog dana ni na trenutak nije ispuštao iz naručja, i znam da se ne bi smirio dok me ne položi u čist i uredan krevet, pa makar zbog toga bude morao da me nosi i čitavim putem nazad do kuće. U mnogo čemu su njih dvoje bili daleko iznad proseka, a u brizi i pažnji prema svojoj deci bili su gotovo neprikosnoveni.  Srećom, priča se dalje odvijala tako da mirne duše mogu da je nastavim u onom stilu u kom sam je i započeo…”
– Đorđe Balašević

______________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje. 

Autor

Đorđe Balašević

ISBN

9788681028131

Izdavač

Balbelo

Godina izdanja

2023.

Jezik

Srpski

Broj stranica

210

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Roman

IZDVOJENO