Doctor Who & The Daleks – Poster siva majica

89,00 kn
11,81 €

SKU: 002283

89,00 kn
11,81 €

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Studio Canal filmska majica s motivom Doctor Who & The Daleks – Poster, 100% pamuk, kratki rukavi, sive boje.

Doctor Who je britanska znanstveno-fantastična televizijska serija koju BBC emitira od 1963. Program prikazuje avanture Gospodara vremena zvanog Doktor, izvanzemaljskog bića koje se čini kao čovjek.
Doktor istražuje svemir u svemirskom brodu Tardis koji putuje kroz vrijeme. S raznim suputnicima, Doktor se bori protiv neprijatelja, radi na spašavanju civilizacija i pomaže ljudima u nevolji.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO