Depeche Mode – Biografija

39,00 Kn

Na zalihi

Opis

Knjiga Stevea Malinsa “Depeche Mode – Biografija” donosi potpun pregled više od dva desetljeća postojanja ove britanske pop grupe koja uvijek osvježava top-liste novim singlovima i novim albumima, nudi provokativne i zanimljive videospotove i osvaja brojne glazbene nagrade.

Što se krije iza kulisa, kakve su životne priče trojice glavnih, stalnih protagonista grupe – Davea Gahana, Martina Gorea i Andyja Fletchera – “Depeche Mode – Biografija” nudi bez cenzure.

Sva trojica, djeca britanskog nižeg radničkog sloja, problematičnih djetinjstava te uvijek u financijskim, zdravstvenim i emocionalnim problemima, članovi grupe Depeche Mode (što na francuskom znači “brza moda”) uspješno održavaju image alternativnih pop-izvođača koji prkose trendovima, a istovremeno su uvijek u trendu.

Riječ je o izdanju koje je novinarski precizan prikaz povijesti jednog od najvećih elektro-pop bendova svih vremena…

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO