Pixies – Death to the Pixies majica

21,90 
165,01 kn

21,90 
165,01 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Pixies majica s motivom Death to the Pixies, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Pixies su američki alternativni rock sastav osnovan 1986. godine u Bostonu, Massachusetts. Originalna postava sastojala sastojala se od Black Francis (vokal, ritam gitara), Joey Santiago (glavna gitara), Kim Deal (bas, prateći vokali) i David Lovering (bubnjevi). Bend se okrutno raspao 1993., ali se ponovno okupio 2004.

Povezani su s procvatom alternativnog rocka od 1990-ih, i crpe se iz elemenata koji uključuju punk rock i surf rock . Njihova je glazba poznata po svojim dinamičnim “glasno-tihim” pomacima i strukturi pjesama. Francis je glavni autor pjesama Pixiesa; njegovi često nadrealni tekstovi obrađuju neobične teme poput izvanzemaljaca, incesta i biblijskog nasilja. Postigli su skromnu popularnost u SAD-u, ali uspješni su bili u Europi. Njihov nervozan pop zvuk utjecao je na djela poput Nirvane, Radiohead, Smashing Pumpkins i Weezer . Njihova popularnost rasla je u godinama nakon prekida, što je dovelo do rasprodaje svjetskih turneja nakon njihovog ponovnog okupljanja 2004.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO