David Gilmour: Filmski klub

17,12 
128,99 kn

Na zalihi

Opis

David Gilmour: Filmski Klub – Roditelji su samo ljudi, ali što učiniti sa sinom koji više ne želi ići u školu?

David, Jessijev otac, nakon razvoda od njegove majke, predlaže neobičan dogovor.

Besplatan smještaj i hranu , ali uz tri filma tjedno.

Od Truffauta preko Hitchcocka do “Basic instinct-a”, sin i otac provode zajednička popodneva i večeri na sofi.

Cilj nije samo savladati povijest filma već imati puno vremena za razgovor o pogrešnim djevojkama, pravim drogama, izgubljenoj i pronađenoj ljubavi te koliko je strast presudna.

David Gilmour: Filmski Klub Istinita je, mudra, nježna i urnebesna knjiga o slomljenim srcima u filmovima ali i u stvarnom životu bez obzira na dob.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO