Clockwork Orange – Logo bijela, ženska majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna Clockwork Orange ženska majica s motivom Logo, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

A Clockwork Orange distopijski je kriminalistički film iz 1971. godine koji je adaptirao, producirao i režirao Stanley Kubrick. Temelji se na istoimenom romanu Anthonyja Burgessa iz 1962. godine.
U filmu ima puno uznemirujućih scena nasilja kako bi prikazao maloljetničku delinkvenciju, mladenačke bande i druge društvene, političke i ekonomske teme u distopijskoj Britaniji bliske budućnosti.

Film je premijerno prikazan u New Yorku 19. prosinca 1971., a objavljen je u Britaniji 13. siječnja 1972. Film je naišao na polarizirane kritike kritičara i bio je kontroverzan zbog prikaza nasilja.
Nakon što je navedeno da je inspirirao kopiju nasilja, film je po Kubrickovom nalogu povučen iz britanskih kina te je zabranjen u nekoliko drugih zemalja.

U godinama koje su uslijedile, film je doživio kritičku reevaluaciju i stekao kult sljedbenika. Dobio je nekoliko nagrada i nominacija, uključujući četiri nominacije na 44. dodjeli Oscara, uključujući za najbolji film.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Rukavi

Kratki

Veličina

, , ,

IZDVOJENO