City of the Dead – Movie Poster bež majica

15,90 

15,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Originalna City of the Dead majica s motivom Movie poster, 100% pamuk, kratki rukavi, bež boje.

City of the Dead (američki naslov: Horror Hotel) nadnaravni je horor film iz 1960. godine koji je režirao John Llewellyn Moxey, au kojem glume Christopher Lee, Venetia Stevenson, Betta St. John, Patricia Jessel i Valentine Dyall. Film označava redateljski debi Moxeya. Produciran je u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali je radnja smještena u Ameriku, a britanski su glumci cijelo vrijeme morali govoriti sjevernoameričkim naglascima.
Godine 1692. u izmišljenom Whitewoodu, Massachusetts, vještica po imenu Elizabeth Selwyn spaljena je na lomači. Prije njezine smrti, Selwyn i njezin suučesnik, Jethrow Keane, prodali su svoje duše Luciferu za vječni život i osvetu Whitewoodu u zamjenu za to što su Vragu priskrbili dvije godišnje žrtve djevičanskih ljudi u Satu od trinaest za vrijeme Svijećnice i vještičje subote.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Spol

Veličina

, , , ,

IZDVOJENO