CBGB – Classic Logo ženska majica

19,90 
149,94 kn

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

19,90 
149,94 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna CBGB ženska majica s motivom Classic Logo, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

CBGB je legendarni rock klub u ulici Bowery na Manhattanu, New York.

Puni naziv kluba je CBGB & OMFUG što je akronim za “Country, Bluegrass, Blues and Other Music for Uplifting Gormandizers”.

Usprkos imenu, klub je vrlo brzo postao ikona američkog punka i novog vala, a početkom 80-ih i hardcore punka, s nastupima bendova poput Ramones, Television, Blondie, Talking Heads, The Damned…

Nakon nastupa Patti Smith, CBGB kao klub i bar prestaje s radom 15. listopada 2006., a vlasnik Hilly Kristal umire od raka pluća nepunu godinu dana kasnije.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO