Cash: I See a Darkness (HR) (tvrdi uvez)

20,00 

Na zalihi

Privlačnim i prodornim crtežom, renomirani strip crtač Reinhard Kleist u svojoj grafičkoj noveli I See Darkness svjedoči o burnom životu ‘čovjeka u crnom’.

Od njegovih ranih svirki s Elvisom do koncerta u zatvoru Folsom, Johnny Cash završava 60-te kao pop kulturna zvijezda i s najboljim zvukom koji je Amerika do tada dala, sve do njegovog spektakularnog comebacka pod vodstvom producenta Ricka Rubina.

Pred vama je uzbudljiva knjiga u kojoj na jedinstven način možemo spoznati Johnnyja Casha i njegove pjesme.

“Lijepo, pažljivo i s ljubavlju oslikan portret velikog glazbenika”, Lars von Törne, Der Tagesspiegel.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

ISBN

9789535638353

Izdavač

Unigena

Autor

Reinhard Kleist

Godina izdanja

2012.

Jezik

Hrvatski

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Strip / Biografija

Broj stranica

220

IZDVOJENO