Charles Bukowski: Zabilješke starog pokvarenjaka

12,00 

Samo 2 komada na zalihi

SKU: R3231 , Oznaka:

Prije no što su objedinjene u knjigu postale jedno od najpopularnijih djela Charlesa Bukowskog, “Zabilješke starog pokvarenjaka” su 60-ih izlazile u časopisu “Open City”.
Apsolutnu slobodu pisanja i izbora tema koju mu je urednik ponudio (shvativši nakon par prvih “zabilježaka” s kakvim genijalcem ima posla), Bukowski je, naravno, majstorski iskoristio.
Na primjer:
“Jedino što me sačuvalo da me ne ubiju je to što sam ja jedno beznačajno govno; ne bavim se politikom, samo promatram. Nisam se odlučio ni za jednu stranu, osim za stranu duše…”
“Zadnji put kada se Bog pojavio, bilo je to prije 2000 godina, pokazao je nekoliko jeftinih karnevalskih trikova i dozvolio da ga prevesla nekolicina Židova, zatim je odmaglio sa scene…”
“Otišao sam i otvorio pivo, odlučio sam da taj dan ne mogu raditi, lijepo je  bilo sjediti na stolici, potegnuo sam iz boce i sve poslao do vraga…”


Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Charles Bukowski

ISBN

9789536683482

Izdavač

Šareni dućan

Godina izdanja

2005.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

238

Uvez

Meki

Vrsta djela

Zbirka priča/kolumni/eseja