Buč Kesidi na Šalati

19,00 
143,16 kn

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

Pančevski dvojac Buč Kesidi vraća se u Zagreb gdje će na stadionu Šalata u subotu 27. svibnja održati svoj najveći samostalni koncert u karijeri!

Cijena ulaznice do 12.3. = 14 eura
Cijena od 13.3. do 30.04. = 16 eura
Cijena od 01.05. do 26.05. = 19 eura
Cijena na dan = 22 eura

“Tokom proteklih par godina, kuda god da smo putovali po regionu put nas je nekako stalno vraćao nazad u Zagreb i prijateljima i saradnicima koje smo tamo stekli. Poslednji put kada smo svirali u Zagrebu rasprodali smo pet koncerata i ubrzo nakon toga svirali i šesti, a i dalje nam nije bilo dosta. Sada je prošlo skoro dve godine od toga i jako smo se uželeli Zagreba. Ovo će biti naš najveći koncert u Zagrebu, Šalata je legendarna lokacija i plan nam je da priredimo do sada neviđeno koncertno iskustvo, da zajedno pevamo stare, ali i nove pesme”, poručuje Buč Kesidi.

Preuzimanje u Rockmarku moguće isključivo unutar radnog vremena! (PON – PET od 9 do 20, SUB od 10 do 14 sati)

Ulaznice nije moguće dobiti u digitalnom obliku!

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 eura, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 euro.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO