Bono: Surrender – 40 pjesama, jedna priča

32,90 

Hrvatski prijevod autobiografije Bona Voxa!

Na zalihi

40 pjesama, jedna priča. Autobiografija frontmena grupe U2 koja već četiri desetljeća puni stadione.

Iznimna autobiografija borbenog umjetnika koji otkriva da je u najboljem izdanju kad nauči kako se predati. Epizodična i bez zadrške, introspektivna i prosvjetljujuća, Surrender Bonova je životna priča, posložena – ali ne odveć uredno – oko četrdeset pjesama grupe U2.

Prijevod potpisuju Lada Furlan Zaborac i Mihaela Velina, a hrvatsko je izdanje objavljeno u suradnji s Bonovim američkim izdavačem Knopfom, dijelom grupe Penguin Random House. “Surrender” sadrži prijevode pjesama benda U2, 24 stranice fotobloka, 40 Bonovih crteža, naslovnicu koju je Bono dizajnirao… Prijevod knjige, prijevode pjesama te hrvatsku prilagodbu naslovnice pregledao je strogi Bonov tim. Po želji autora, na svim je stranim tržištima naslov knjige ostao u izvorniku, a u izvorniku su i svi naslovi 40 poglavlja knjige koji nose naslove 40 pjesama U2.

Bono je, saznajemo, u ovoj knjizi na više od 600 stranica detaljno opisao svoj život; od odrastanja u Dublinu, preko iznenadnog gubitka majke kad mu je bilo samo 14 godina pa do humanitarnog rada i senzacionalnih turneja jednog od najistaknutijih rock bendova na svijetu s više od 170 milijuna prodanih albuma.

“Surrender” je priča o izuzetnom životu koji je Bono proživio, izazovima s kojima se suočavao te prijateljima i obitelji koji su ga oblikovali.

Iznad svega, “Surrender” je ljubavna priča napisana supruzi Ali, u koju se zaljubio još kao srednjoškolac i koju je na prvi spoj pozvao istog tjedna kad je bend održao prvu probu. Alison Stewart okosnica je i nit vodilja svakog važnog prizora u ovoj drami, uključujući treći čin u koji sad ulaze, s više pitanja nego odgovora o tome za što se boriti i kad se predati.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Bono Vox

ISBN

9789533139746

Izdavač

Profil

Godina izdanja

2023.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

616

Uvez

Meki

Vrsta djela

Autobiografija

IZDVOJENO