Bob Dylan: Tarantula (tvrdi uvez) – HRV

13,00 

Na zalihi

“uzimam kao činjenicu da ste svi pročitali & razumjeli freuda – dostojevskog – sv. mihaela – konfucija – coco joea – einsteina –  melvillea – porgyja makera – johna zulua – kafku – sartrea – smallfryja – & tolstoja – dobro onda – što se tiče mog djela – ja jednostavno nastavljam tamo gdje su oni stali i ništa više – tamo sve imate u najkraćim crtama – a sad vam dajem i svoju knjigu – očekujem da se svi odmah bacite na to …” 

avedeni Dylanov poziv na čitanje jedna je od rjeđih uhvatljivih rečenica iz Tarantule, knjige njegovih gotovo neuhvatljivih misli.

Ova nekonvencionalna zbirka spontanih zapisa skrovita značenja, nastala je sredinom 60-ih tijekom silne koncertne aktivnosti nadolazeće velike rock zvijezde.

Bob Dylan, autor više od 500 pjesama i 30-ak albuma, jedna je od ključnih i najutjecajnijih osoba u povijesti rock’n’nolla.
Posljednjih je godina u najužem krugu potencijalnih kandidata za Nobelovu nagradu za književnost, a ovo mu je jedini objavljeni književni uradak mimo tekstova uglazbljenih pjesama.
Ocijenjena kao “genijalno remek-djelo” ali i “genijalni promašaj rock’n’roll genija”, knjiga je to koju svakako valja čitati – makar je nikad ne pročitali do kraja!

Obavezno štivo za Dylanove fanove i književne tragače, ali i – što ponekad može dobro doći – vrlo zamjetan i dojmljiv naslov na svakoj polici.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

ISBN

9536683229

Izdavač

Šareni dućan

Autor

Bob Dylan

Godina izdanja

2001.

Jezik

Hrvatski

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Poezija / Proza

Broj stranica

183