Blade Runner – It’s a Test… majica

18,90 
142,40 kn

18,90 
142,40 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Blade Runner majica s motivom It’s a Test…, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Blade Runner je znanstveno fantastični film iz 1982. koji je režirao Ridley Scott, a napisali Hampton Fancher i David Peoples.
U glavnim su ulogama Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young i Edward James Olmos, a adaptacija je romana Philipa K. Dicka iz 1968. Do Androids Dream of Electric Sheep?

Radnja filma smještena je u distopijsku budućnost Los Angelesa 2019., u kojoj moćna korporacija Tyrell bioinžinjerira sintetičke ljude poznate kao replikanti za rad na svemirskim kolonijama.

Kad odbjegla skupina naprednih replikanata predvođenih Royem Battyjem (Hauer) pobjegne natrag na Zemlju, policajac Rick Deckard (Ford) nevoljko ih pristaje uloviti.

Blade Runner smatra se jednim od najvećih filmova znanstvene fantastike. Hvaljen zbog svog produkcijskog dizajna koji prikazuje visokotehnološku, ali propadajuću budućnost, Blade Runner se često smatra i vodećim primjerom neo noir kinematografije kao i temeljnim djelom cyberpunk žanra.

Filmska glazba filma, koju je skladao Vangelis, nominirana je 1982. za BAFTA-u i Zlatni globus kao najbolja originalna glazba.

Film je utjecao na mnoge filmove znanstvene fantastike, video igre, anime i televizijske serije.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO