Beyond the Story: Kronika – Deset Godina BTS-a (tvrdi uvez)

35,00 
263,71 kn

Prva službena monografija objavljena u povodu obilježavanja desete godišnjice postojanja BTS-a.
Saznajte sve ono što dosad niste znali o BTS-u! Prvi službeni zapis o glazbenicima i njihovoj mladosti – njihov “najljepši trenutak u životu” – popraćen s 330 QR codova s trailerima i teaserima i obiljem informacija o albumima BTS-a.

Na zalihi

Opis

Beyond the Story: Kronika – Deset Godina BTS-a – K-pop senzacija BTS, akronim za “Bangtan Sonyeondan” ili “Beyond the Scene”, južnokorejski je boy band koji je debitirao 13. lipnja 2013., a njegovi su članovi RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V i Jung Kook. Obožavani širom svijeta, ti su mladići svojom glazbom, strastvenim nastupima i snažnom povezanošću s obožavateljima premostili nacionalne, rasne, jezične, spolne i generacijske razlike.

Neprestano tragaju za novim načinima na koje će svojom glazbom uzvratiti obožavateljima ljubav koju im pružaju. U monografiji Beyond the Story nastaloj nakon više od tri godine autorova predanog praćenja njihova rada članovi BTS-a u razgovoru s Myeongseokom Kangom dijele osobne, javnosti nepoznate, priče sa svojega dosadašnjega glazbenoga i životnog putovanja.

Bilješka o autoru:  Myeongseok Kang dugogodišnji je kritičar i bivši glavni urednik mnogih medijskih platformi čiji je rad usmjeren na korejsku pop-kulturu uključujući i K-pop. Trenutačno piše za Weverse Magazine.

S korejskoga preveli Anton Hur, Slin Jung i Clare Richards
S engleskoga prevela Biljana Gabrić

________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO