Behemoth – Abyssus Abyssum Invocat majica

19,78 
149,03 kn

19,78 
149,03 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Behemoth majica s motivom Abyssus Abyssum Invocat, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Behemoth je poljski blackened death metal osnovan 1991. u Gdanjsku.
Smatra se ključnom skupinom u oblikovanju poljske podzemne ekstremne metal scene.

Do kraja devedesetih godina prošlog stoljeća svirao je tradicionalni black metal i pjesme su činili poganski tekstovi, no ubrzo se posvetio temama okultizma i theleme; tekstove su pisali pjevač Nergal i Krzysztof Azarewicz.

Objavom albuma Satanica 1999. grupa je postala dio i scene death metala, a pritom je i dalje njegovala osobni stil karakteriziran Infernovim bubnjarskim elementima, višeslojnim vokalima i bliskoistočnim utjecajima.

Usprkos tome što je Behemoth bio određivan kao death metal sastav ili kao sastav pod utjecajem thrash metala, Nergal je komentirao kako mu se ne sviđa etiketiranje skupine.
_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO