Batushka – Maria Grey majica

21,90 

21,90 

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Batushka majica s motivom Maria Grey, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.
Ovo je majica s dvostranim motivom, stražnji motiv u galeriji fotografija proizvoda!

Batushka je poljski black metal bend koji je osnovao Krzysztof Drabikowski. Njihova glazba i tekstovi, koji su napisani isključivo na crkvenoslavenskom jeziku, inspirirani su Istočnom pravoslavnom crkvom.
Članovi benda nose navike i pravoslavne šeme tijekom nastupa uživo kako bi sakrili svoj identitet. Za razliku od mnogih drugih black metal bendova, oni koriste gitare s osam žica.

Nesuglasica između Drabikowskog i pjevača Bartłomieja Krysiuka 2018. dovela je do toga da Krysiuk pokrene vlastitu verziju Batushke, koja je izdala vlastite snimke i nastupa odvojeno od originalnog benda.
Drabikowski je protestirao protiv tog poteza i ne smatra Krysiukov bend legitimnim.
_________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO