Batman – Ukleti Vitez (tvrdi uvez)

27,90 

Ovo izdanje sadrži i galeriju skica i crteža Tima Salea.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Batman Ukleti Vitez

Mračni Vitez mora se boriti sa skrivenim strahovima, ludilom i duhovima, i sve to na najstrašniju noć u godini: Noć vještica.

Svi dusi i zlodusi Gotham Cityja odabrali su Batmana za svoju metu.
Strašilo, Ludi Klobučar, Pingvin… čak i duh Thomasa Waynea.

Može li Batman zadržati zdrav razum kad više ne može vjerovati ni vlastitim osjetilima?
Usto, kada se Catwoman uputi u Italiju s Riddlerom kao pratnjom, nada se da će se malo odmoriti od Gotham Cityja.

Ali posao uvijek nađe način da upropasti put… Dvojac ovjenčan nagradom Eisner, Jeph Loeb i Tim Sale, predstavlja cjelovito izdanje Ukleti Vitez, koje sadrži njihova tri specijala o Noći vještica i međunarodnu avanturu Catwoman – Kad si u Rimu.

_________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO