Batman – Supertežak (tvrdi uvez)

33,18 
249,99 kn

Hoće li skupo odijelo biti dovoljno da zaustavi tajanstvenog, korovu sličnog Mister Blooma prije nego što njegovi smrtonosni planovi za grad puste korijenje?

Na zalihi

Opis

Batman Supertežak

Nakon nestanka i navodne Batmanove smrti, bivši policijski komesar Jim Gordon pozvan je nastaviti naslijeđe Mračnog Viteza i postati njegovim nasljednikom.

Ali dok ime i ono što predstavlja ostaju isti, taj novi Batman daleko je od puke kopije originala.

Dok patrolira gradom u divovskom visokotehnološkom bat odijelu, Gordon je daleko od tajnovitog osvetnika.

U potpunosti surađuje s gothamskom policijom i gradonačelnikom, a ima i višemilijunski budžet kompanije Powers International.

_________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO