Batman – Plinska Svjetla Gothama (tvrdi uvez)

15,90 

Ovaj nezaboravni spoj povijesti, fantastike, znanstvene fantastike i akcije demonstrira zašto je Batman i dalje među najpopularnijim herojima na svijetu.

Samo 1 komada na zalihi

Batman – Plinska Svjetla Gothama

Kako bi izgledao Gotham prije stotinu godina?

Kako bi u doba misterija i praznovjerja stanovnici Gothama reagirali na čudnovato stvorenje noći, osvetnika prerušena u šišmiša koji sije strah podjednako među krivcima i nevinima?

Neki bi živjeli prestravljeni. Drugi bi mirnije spavali.

Samo jedan čovjek uopće ne bi reagirao… čovjek zaokupljen drugim stvarima. Kako se zove? Nitko nije siguran. Većina ga ljudi zna samo po imenu Jack.
Jack Trbosjek.

Plinska Svjetla Gothama  sabire klasičnu priču o susretu viktorijanskog Batmana s whitechapelskim krvnikom te njen hvaljeni nastavak, Gospodar Budućnosti, u kojem Mračni Vitez sreće sluđenog proroka, odlučnog da Gothamu spriječi ulazak u dvadeseto stoljeće.

_________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Augustyn / Mignola / Russell & Barreto

ISBN

9789533215631

Izdavač

Fibra

Godina izdanja

2021.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

120

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Strip u boji

IZDVOJENO