Đorđe Balašević: Kao rani mraz – Scenario za dugometražnu igranu baladu (tvrdi uvez)

20,00 

“Zaljubiš se jer je to tebi potrebno, a voliš jer je to potrebno nekom drugom.”

Na zalihi

Knjiga Kao rani mraz panonskog mornara Đorđe Balaševića, u formi scenarija za film, izuzetno lijepo opremljena, u tvrdom uvezu i velikim brojem ilustracija i fotografija.
Pisana je dobro poznatim Đoletovim stilom, uz određena prilagođavanja formi scenarija.
To je roman u didaskalijama, odnosno romansirana ljubavna priča napisana kao dramsko djelo.
Ovo izdanje podrazumijeva jedan “hommage” vremenu u kome se dešava radnja.

“Sačuvali smo ideju prvog rukopisa u štampi tako da se u knjizi nalaze fusnote sa raznim interesantnim Đoletovim beleškama i crtežima…”
(Olivera Balašević)

___________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Đorđe Balašević

ISBN

8690949909

Izdavač

Salayka

Godina izdanja

2005.

Jezik

Srpski

Broj stranica

165

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Scenarij

IZDVOJENO