House of Marley – Bag of Riddim 2 Bluetooth zvučnik

338,31 
2.549,00 kn

Jamstvo na proizvod je 2 godine uz predočenje računa.

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Bag of Riddim 2 Bluetooth zvučnik (House of Marley) – Ponesite zabavu sa sobom s prepoznatljivim The House of Marley Bag of Riddim 2 Bluetooth zvučnikom. Ovaj prijenosni zvučnik opremljen je s dva subwoofera od 114,3 mm i dva visokotonca od 25 mm. Povezuje se s izvorima zvuka putem Bluetootha na udaljenosti do 15 metara ili s audio priključkom od 3,5 mm. Okvir zvučnika izrađen je od drveta breze s certifikatom FSC, a njegovo ekološki prihvatljivo kućište izrađeno je od reciklirane plastike. Pored toga, naramenica i torba za nošenje izrađeni su od ekskluzivne House of Marley REWIND tkanine.

Tehnički podaci proizvoda:
– Izlazna snaga Maksimalno 40 W
– Zvučnik 2 x 25 mm visokotonca, 2 x 114,3 mm visokotonaca
– Podržani A2DP Bluetooth profili
– Podržani audio kodeci aptX
– Bežično područje 15 m
– 1 x 3,5 mm stereo (audio) ulazi
– Litij-ionski tip baterije
– AC ulazna snaga 100 do 240 VAC, 50/60 Hz
– Utor za memorijsku karticu
– Materijal: Tkanina, plastika, drvo

House of Marley is built on the principles of superior quality, sustainability and a commitment to charitable causes. We are driven to enhance lives through great product experiences as well as using proceeds from product sales to support global reforestation through Project Marley.
Our Project Marley Global Giving initiative was created in honor of the legendary Bob Marley and his respect for the earth and people. In addition to creating audio products that are better for the earth, we are also devoted to supporting global reforestation via One Tree Planted, and ocean conservation via the Surfrider Foundation.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

 

IZDVOJENO