Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 61 rezultata
Kategorije

Bad Religion – Boy on Fire majica

149,00 Kn

Originalna Bad Religion majica s motivom Boy on Fire, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Prvo odaberi veličinu, pa se upiši na listu!

Očisti

149,00 Kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna Bad Religion majica s motivom Boy on Fire, 100% pamuk, kratki rukavi, bijele boje.

Bad Religion američki je punk rock sastav kojeg su 1979. u Woodland Hillsu, Kalifornija osnovali pjevač Greg Graffin, basist Jay Bentley, gitarist Brett Gurewitz i bubnjar Jay Ziskrout. Glazbeni stil im je opisivan kao punk rock, skate punk i melodični hardcore, a glazbeni uzori su im između ostalih bili Ramones, Sex Pistols, The Clash, Black Flag i Circle Jerks. Imali su brojne promjene u postavama, a jedini izvorni član je ostao Greg Graffin. 2019. godine izdali su 17. studijski album, a krajem 2020. autobiografsku knjigu “Do What You Want: The Story of Bad Religion” koja zaokružuje 40 godina postojanja benda.

__________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 3 do 5 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 28 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO