Azra – Azra majica

17,90 19,90 

SKU: R1160

17,90 19,90 

Spol
This option is required
unisex unisex ženski ženski
Veličina
This option is required
S M L XL XXL XXXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Azra – Azra crna majica, 100% pamuk, kratki rukavi. Ovo je majica s dvostranim motivom, stražnji motiv u galeriji fotografija proizvoda!

Azra je bila rock sastav koji je bio jedan od najpopularnijih izvođača jugoslavenskog novog vala 1980-ih. Azru je 1977. osnovao njen frontmen Branimir “Johnny” Štulić. Ostala dva člana originalne postave bili su Mišo Hrnjak (bas) i Boris Leiner (bubnjevi). Bend je dobio ime po stihu iz “Der Asra” Heinricha Heinea. Smatraju se jednim od najutjecajnijih bendova iz jugoslavenske novovalne rock ere i jugoslavenske rock scene općenito.

Svoj prvi singl izdali su 1979. godine s pjesmama “Balkan” i “A šta da radim” autora Mirka Ilića. Prvi album pod nazivom Azra objavljen je 1980. godine i postigao je komercijalni uspjeh te popularizirao Azru u Jugoslaviji.

Drugi album izdali su 1981. Azra je posljednji studijski album Između krajnosti snimila 1987. Godine 1988. sastav je snimio i LP live album pod imenom Zadovoljština, nakon čega je Štulić raspustio bend.
Štulić je od preseljenja u Nizozemsku, gdje živi povučeno, snimio još nekoliko solo albuma.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem.
Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan.
U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Materijal

100% pamuk

Rukavi

Kratki

Boja

Crna

Veličina

, , , , ,

Spol

,

IZDVOJENO