Asking Alexandria – Coffin Girl majica

15,79 
118,97 kn

15,79 
118,97 kn

Veličina
This option is required
S M L XL XXL
Odaberi veličinu
Clear selection

Opis

Originalna majica Asking Alexandria s motivom Coffin Girl, 100% pamuk, kratki rukavi, crne boje.

Asking Alexandria je britanski rock bend iz Yorka, koji se sastoji od gitarista Bena Brucea i Camerona Liddella, bubnjara Jamesa Cassellsa, glavnog vokala Dannyja Worsnopa i basiste Sama Bettleya. Prvobitno osnovan 2006. od strane Bena Brucea, bend je službeno osnovan kao šestočlani 2008. s osnivačkom postavom koju čine Bruce, Worsnop, Cassells, Liddell, Joe Lancaster i Ryan Binns. Nakon odlaska Lancastera i Binnsa, kao i angažmana basiste Sama Bettleya 2009. godine, bend je objavio debitantski album Stand Up and Scream (2009.). Bend je objavio dva studijska albuma Reckless & Relentless (2011.) i From Death to Destiny (2013.), prije odlaska Worsnopa u siječnju 2015. Zamijenio ga je Denis Stoff i bend je izdao The Black (2016.). Stoff je napustio bend u listopadu te godine, a Worsnop se nakon toga vratio u bend.

Bend je krajem 2017. izdao istoimeni peti album, što je bio izrazit stilski odmak od njihovih dosadašnjih radova. Njihov šesti studijski album, Like a House on Fire, koji je objavljen 15. svibnja 2020., pokazuje kontinuitet grupe jednostavnijeg i melodičnijeg hard rock zvuka, ali i prelazak u različite žanrove. Njegov nastavak i njihov sedmi studijski album, See What’s on the Inside, objavljen je 1. listopada 2021.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO