Alice in Wonderland – Story Maps puzzle (1000 kom)

15,79 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Alice in Wonderland – Story Maps Clementoni puzzle od 1000 komada. Složeni motiv ima dimenzije 50 x 70 cm.

Puzzle od 1000 dijelova dimenzija 50 x 70 cm. Zadivljujuće slike, kvalitetan ispis, precizni izrezi i izdržljiv materijal. Ova elegantna serija zagonetki stvorena je za one koji vole detalje. Clementoni koristi veliki udio recikliranih materijala, čime se izbjegava upotreba komponenti koje zagađuju okoliš.

Alice in Wonderland engleski je roman Lewisa Carrolla iz 1865. godine. Detaljno opisuje priču o mladoj djevojci po imenu Alice koja pada kroz zečju rupu u svijet mašte antropomorfnih bića. Smatra se primjerom žanra književnog nonsensa. Umjetnik John Tenniel dao je 42 ilustracije urezane u drvo za knjigu. Dobio je pozitivne kritike nakon objavljivanja i sada je jedno od najpoznatijih djela viktorijanske književnosti; njegov narativ, struktura, likovi i slike imali su širok utjecaj na popularnu kulturu i književnost, osobito u žanru fantazije. Smatra se da je pomogao okončati eru didakticizma u dječjoj književnosti, inaugurirajući eru u kojoj je pisanje za djecu imalo za cilj “oduševiti ili zabaviti”. Priča se poigrava logikom, dajući joj trajnu popularnost kod odraslih kao i kod djece. Naslovni lik Alice dijeli svoje ime s Alice Liddell, djevojkom koju je Carroll poznavao.

Knjiga nikada nije izašla iz tiska i prevedena je na 174 jezika. Njegova ostavština obuhvaća adaptacije za ekrane, radio, umjetnost, balet, operu, mjuzikle, tematske parkove, društvene igre i videoigre. Carroll je objavio nastavak 1871. godine pod naslovom Through the Looking Glass i skraćenu verziju za malu djecu, The Nursery “Alice” 1890. godine.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj komada

1000

Dimenzija

50 x 70 cm

IZDVOJENO