Alfi Kabiljo: 30 pjesama (notni zapisi + CD)

10,90 

“…riječ je o našem zacijelo najplodnijem i najsvestranijem glazbenom autoru, čiji opus doseže više od šest stotina skladbi gotovo svih žanrova popularne i klasične glazbe, od zabavnih pjesama i šansona do orkestralnih i komornih kompozicija, glazbeno-scenskih djela za velike i male, kao i one primijenjene u filmu, TV-serijama te radijskim i kazališnim dramskim ostvarenjima…”

Na zalihi

“Alfi Kabiljo … riječ je o našem zacijelo najplodnijem i najsvestranijem glazbenom autoru, čiji opus doseže više od šest stotina skladbi gotovo svih žanrova popularne i klasične glazbe, od zabavnih pjesama i šansona do orkestralnih i komornih kompozicija, glazbeno-scenskih djela za velike i male, kao i one primijenjene u filmu, TV-serijama te radijskim i kazališnim dramskim ostvarenjima. Kabiljo je ujedno i naš najnagrađivaniji skladatelj u inozemstvu u žanru zabavne glazbe, kao što je i autor filmske glazbe u nizu inozemnih filmskih produkcija. Sve to čini ga posebnim glazbenikom iznimne i dugotrajne stvaralačke energije, velikog talenta i vrhunskog skladateljskog znanja, obogaćenog i pijanističkim, aranžerskim i dirigentskim vještinama. …”

Jagoda Martinčević, iz uvodnog teksta

Popis pjesama:

1.Balalajke
2.C’est la Vie
3.Cvrčak i mrav
4.Dan koji se pamti
5.Dolazak
6.Doviđenja, sretan put
7.From the Bottom of my Heart
8.Kužiš stari moj
9.Let my Heart keep singing
10.Međimurje zeleno
11.Najljepša su jutra na tvom ramenu
12.Ne daj se Floki
13.Ne traži drugi put
14.Nek idu lađe
15.Nek prođe sve
16.Neka cijeli svijet
17.Parkovi
18.Pisano u noći
19.Poljubi me za sretan put
20.Prelepi Zagreb moj
21.Prije ili kasnije
22.Svemu dođe kraj
23.Svijet je moj
24.Svijet je velik
25.Ti si ruža
26.Tvoja zemlja
27.Vrijeme nježnosti
28.Yes we could try, my friend
29.Zekini jadi
30.Želim malo nježnosti i ljubavi

U ediciji “Zabavne melodije” Hrvatskog društva skladatelja od 60-ih do 80-ih godina prošlog stoljeća objavljene su desetine notnih zbirki sa stotinama skladbi, a nakon četvrt stoljeća mirovanja, HDS i Cantus d.o.o. ponovno su pokrenuli ovu ediciju.

Dosadašnja izdanja:
Đorđe Novković
Nikica Kalogjera
Arsen Dedić.Đelo Jusić
Zrinko Tutić
Tonči Huljić
Rajko Dujmić.Zdenko Runjić
Miroslav Škoro
Nenad Ninčević
Husein Hasanefendić Hus
Jasenko Houra
Neno Belan
Zlatan Stipišić Gibonni
Alka Vuica
Miroslav Rus

________________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Broj stranica

71

Uvez

Meki

Vrsta djela

Notni zapisi

Jezik

Hrvatski

Godina izdanja

2021.

ISBN

9790801349644

Izdavač

Cantus

Autor

Alfi Kabiljo

IZDVOJENO