Alex Ross: Slušaj ovo

32,00 
241,10 kn

Užitak i za fanove popa i za ljubitelje klasike!

Na zalihi

Opis

Alex Ross: Slušaj ovo – zbirka najboljih tekstova koje je Alex Ross od 1994. godine napisao za The New Yorker – rijetka je knjiga koja obuhvaća cjelokupni glazbeni spektar, od klasike do rocka i natrag.

U nizu zanimljivih, eruditskih eseja, Ross piše o tome kako je relativno kasno otkrio pop i kako se suvremeni zvukovi uklapaju u stoljeća glazbene tradicije.

Živopisno predstavlja kanonske skladatelje poput Schuberta, Verdija i Brahmsa; nudi nam opsežne razgovore s modernim majstorima popa kao što su Björk i Radiohead; te nas, u dosad neobjavljenim ogledima, upoznaje sa stoljećima povijesti glazbe – od renesansnih plesova do Led Zeppelina – i to sve kroz nekoliko glasovitih basovskih linija slavlja i tugovanja.

Alex Ross: Slušaj ovo duhovito je i strastveno napisano djelo prepuno pronicljivih spoznaja, pokazuje nam na koji način glazba izražava svu kompleksnost ljudskih bića.

Ross s lakoćom kruži od Mozarta do Radioheada i od Kurta Cobaina do Brahmsa, pristupajući klasičnim skladateljima s entuzijazmom pop-fana, a rock-zvijezdama kao klasičnim glazbenicima…

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 4,30 EUR, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO