Album na dan – 365 najvažnijih albuma koje morate poslušati

60,00 

Knjiga za kolekcionare, i vodič za ostale muzikoljupce.

Na zalihi

Album na dan – 365 najvažnijih albuma koje morate poslušati – Knjiga odgovara na važna pitanja „Koji su najvažniji albumi svih vremena?“ i „Postoji li način da to odredimo bez da izazovemo nerede?“ postavljena negdje oko 3 ujutro tijekom jedne noći nedefiniranog dana u tjednu koja se činila da nikada neće završiti.

Originalni tekstovi stručnih autora koji su većinu života proveli slušajući glazbu, a jedan njegov nešto manji dio i pišući o njoj donose jedinstven uvid u važnost ovih albuma u našem vremenu ne gubeći iz vida njegovu važnost u vremenu kada su se albumi prvi put pojavili.

Od albuma „In the Wee Small Hours“ Franka Sinatre iz 1955., do albuma „Folklore“ Taylor Swift iz 2020., ovi albumi su obilježili doba u kojima su nastali kroz svoj umjetnički domet, društveni značaj ili čistu popularnost kod publike.

No važnije oni su i danas važni, slušani i traženi te predstavljaju obavezne dijelove naših samoobnavljajućih i brzorastućih kolekcija vinila i CD-ova uz česta slušanja na streaming servisima.

Knjiga osim 365 albuma uključuje i:
– 20 najvažnijih jazz albuma
– 20 najvažnijih country albuma
– 20 najvažnijih reggae albuma
– 20 najvažnijih punk albuma
– 20 najvažnijih metal albuma
– 20 najvažnijih hip hop albuma
– 20 najvažnijih albuma elektroničke glazbe
– 184 najvažnijih knjiga o glazbi
– 220 najvažnijih dokumentarnih i igranih filmova i serija o glazbi
– MOOD GUIDE s uobičajenim situacijama u kojima ćemo se naći slušajući albume
– VODIČ ZA KOLEKCIONARE s preporučenim izdanjima na vinilu i CD-u koji imaju najbolji omjer cijene, kvalitete i dostupnosti te istaknutim domaćim izdanjima.

U knjizi se među ostalima nalazi:
– 8 albuma Radioheada
– 7 albuma Boba Dylana
– 6 albuma Beatlesa, Neila Younga, Davida Bowieja i Kanyea Westa
– 5 albuma Led Zeppelina
– 4 albuma Rolling Stonesa, Pink Floyda, R.E.M.-a, Smithsa, Red Hot Chili Peppersa, Björk, PJ Harvey i Coldplaya
– 3 albuma Velvet Undergrounda, Jimi Hendrix Experincea, Stoogesa, Steviea Wondera, Joni Mitchell, Nicka Drakea, Brucea Springsteena, Briana Enoa, Michaela Jacksona, Elvisa Costella, Talking Headsa, Beastie Boysa, Sonic Youtha, Nirvane, Musea, Eminema, Becka, White Stripesa, Gorillaza, Arcade Firea, Arctic Monkeysa, Kendricka Lamara

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR. Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana. Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Ivan Palijan / Velimir Grgić / Dino Milić-Jakovlić / Marko Smiljić / Zoran Stajčić / Bojan Mandić

ISBN

9789535090205

Izdavač

Buddha Bar

Godina izdanja

2024.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

480

Uvez

Meki

Vrsta djela

Vodič

IZDVOJENO