Adele – Biografija

3,90 
29,38 kn

Samo 1 komada na zalihi

Opis

Prva i zasad jedina biografija najveće pjevačke zvijezde današnjice, djevojke iz susjedstva koja je osupnula svijet glasom, pjesmama, izvedbom, prkoseći pravilima šoubiznisa u kojem se eksploatira izgled.

Nakon dva albuma “19” i “21” Adele je pošlo za rukom ono o čemu najveći dio konkurencije sanja, osvojiti svijet pjesmama, u konzumerističkom sistemu ne biti one hit wonderom nego izrasti u pjevačicu o kojoj se već nakon nekoliko godina trajanja na sceni govori kao o evergreenu.
Osebujan glas, brojni hitovi i ranjiva osobnost priskrbile su Adele veliku popularnost, ali i priznanja publike i kritike.
Ova knjiga prati njezinu priču od djetinjstva u Londonu gdje je počela pjevati sa samo 4 godine, do ugovora sa izdavačkom kućom.
Adele je zaista prava ikona; njezin izgled ne uklapa se u stereotipni stil celebrityja, ima golemu tremu prije nastupa, a jednom je otkazala bitnu promociju u Americi zato što nije bila raspoložena za putovanje.
Ova knjiga je potpuni portret genijalnog talenta i inspirirajuće beskompromisne žene koja je osvojila svijet.

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 32 kune, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.