73 priče o albumima – žene u glazbi, stihu i interpretaciji (tvrdi uvez)

13,14 

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Knjiga 73 priče o albumima – žene u glazbi, stihu i interpretaciji četvrta je u nizu knjiga koje se izdaju od 2018. godine otkad se u Hrvatskoj obilježava Nacionalni dan albuma.

Autor knjige, Zlatko Turkalj Turki, donosi priče o ženama u glazbenoj industriji te kroz 36 zanimljivih intervjua ističe njihovu važnost, uspjeh i moć u riječima i interpretacijama. „Posebnost ovog projekta jest i u tome što izlazak knjige prati radijski dokumentarni serijal ‘Žene u glazbenoj industriji’ koji se emitira na Drugom programu Hrvatskoga radija, u emisiji Music Pub, te dvostruki vinil koji je sadržajno (pjesmama) svojevrsni soundtrack te vrijedne glazbene zbirke. Vjerujem kako će svaki od intervjua u knjizi biti zanimljivo štivo dobrim poznavateljima glazbe“, kazao je Turki.
_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.
Rok preuzimanja plaćenih proizvoda je 30 dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Zlatko Turkalj Turki

ISBN

9789537830182

Izdavač

Menart / HDU

Godina izdanja

2021.

Jezik

Hrvatski

Broj stranica

203

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Zbirka priča / Leksikon

IZDVOJENO