Filtriraj Prikazuje 1 - 20 od 63 rezultata
Kategorije

39. Brucošijada FER-a

70,00 Kn

Plaćanje ulaznica pri preuzimanju u Rockmarku vrši se isključivo gotovinom!

Trenutno nedostupno!

Upiši svoj e-mail i primi obavijest čim ovaj proizvod bude ponovno dostupan!

Opis

U subotu, 13. studenog nakon godine pauze zbog pandemije korona virusa održat će se nova Brucošijada FER-a na kojoj će nastupiti 16 različitih izvođača na tri stagea!

Objavljeni line up:
Repetitor
pocket palma
Grše
Jeboton ansambl
Ružno Pače
DJ ELEVEN

Tradicionalno te očekuju projekcije filmova u kinu te nezaboravni strani i domaći hitovi na KSET Caffeu!

S obzirom na epidemiološku situaciju, događaj će se održati prema uputama Civilnog stožera koje će biti važeće u trenutku održavanja. O svim pojedinostima publiku ćemo obavijestiti pravovremeno u opisu eventa i putem društvenih mreža Brucošijade FER-a.

S obzirom na trenutno važeće mjere, ulaz će bit dozvoljen svim posjetiteljima s EU digitalnom potvrdom, negativnim antigenskim testom ne starijim od 48 h ili potvrdom o preboljenju COVID-a ne starijom od 6 mjeseci.

Plaćanje ulaznica pouzećem nije moguće.
Ulaznice šaljemo preporučeno po primitku uplate.

___________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radnih dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Početna cijena dostave iznosi 30 kuna, a povećava se ovisno o težini paketa. Usluga pouzeća naplaćuje se 8 kuna.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac. Ulaznice nije moguće vratiti ni zamjeniti osim u slučaju službene odgode događaja.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

IZDVOJENO