100 All-Time Favorite Movies of the 20th Century (tvrdi uvez)

19,90 

Take a journey through the makers and shapers of celluloid history.

Samo 1 komada na zalihi

100 All-Time Favorite Movies of the 20th Century – From horror to romance, noir to slapstick, adventure to tragedy, Western to new wave, this selection gathers the greats of 20th century cinema into one indispensable guide to movie gold.

100 All-Time Favorite Movies of the 20th Century – The collection is arranged chronologically and in an extra handy format.

Film entries include a synopsis, cast/crew listings, technical information, actor/director bios, trivia, and lists of awards, as well as film stills, production photos, and the original poster for each film.

From Metropolis to Modern Times, A Clockwork Orange to Bunuel’s The Young and the Damned, from the blockbusters to lesser-known masterpieces, thumb through and transform a quiet evening into an unforgettable screen encounter.

_______________________________________________________________________________________________

Dostava

Dostava se vrši putem naših ugovornih partnera, a rok dostave je 2 do 4 radna dana standardnim slanjem ili do 20 sati idući radni dan ubrzanim slanjem. Za Europu i svijet rok dostave je 14 dana.
Narudžbe zaprimljene od ponedjeljka do petka do 12 sati šalju se isti dan. U rokove isporuke ne računaju se dan prijema narudžbe, subota, nedjelja, neradni dani, hrvatski praznici i blagdani.
Cijena dostave ovisi o težini pošiljke i odredištu. Plaćanje pouzećem moguće je samo za područje Republike Hrvatske. Usluga pouzeća naplaćuje se 1 EUR.
Rok za osobno preuzimanje neplaćenih narudžbi u poslovnici je 3 (tri) radna dana.
Rok za osobno preuzimanje plaćenih narudžbi u poslovnici je 30 (trideset) dana od dana kupovine.

Zamjena, reklamacije i povrat

Zamjena na zahtjev kupca moguća je najkasnije 10 dana od primitka proizvoda, uz originalni račun.
Povrat, naknadno slanje i novonastale troškove podmiruje kupac.
Reklamacije se vrše u roku od 48 sati od primitka pošiljke na [email protected], a one su opravdane u slučaju da kupac dobije proizvod koji nije naručio, da isporučena roba ima grešku ili oštećenje koje nije nastalo u transportu ili u ostalim slučajevima sukladnim zakonskim okvirima.

Pravo na povrat narudžbe imaju svi kupci Rockmark web shopa u roku od 14 dana, bez potrebe za davanjem ikakvih objašnjenja. Rok od 14 dana počinje primitkom paketa od strane kupca ili druge osobe ovlaštene za to (osim dostavne službe koja je dostavljala paket).
Za raskid ugovora potrebno je da nam kupac dostavi ispunjen Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora koji može skinuti na ovom linku unutar zadanog roka. Trošak povrata robe snosi kupac.

Više informacija potraži u uvjetima prodaje.

Autor

Jürgen Müller

ISBN

9783836556187

Izdavač

Taschen

Godina izdanja

2022.

Jezik

Engleski

Broj stranica

829

Uvez

Tvrdi

Vrsta djela

Esej / istraživanje

IZDVOJENO