Harry Potter knjige vraćaju se na police!

Uskoro se očekuje izlazak novih izdanja Harry Potter knjiga na hrvatskom jeziku, a prvi nastavak hit serijala je Harry Potter i kamen mudraca i očekuje se u studenom ove godine, na 25. godišnjicu njegovog objavljivanja!

Preostalih šest nastavaka romana autorice J. K. Rowling (“Harry Potter i Odaja tajni”, “Harry Potter i zatočenik Azkabana”, “Harry Potter i Plameni pehar”, “Harry Potter i Red feniksa”, “Harry Potter i Princ miješane krvi” i “Harry Potter i Darovi smrti”) očekuje se u 2023. godini.

Za naslovnicu je zaslužan studio La Plage, a za prijevod Dubravka Petrović koja je ranije već prevela četiri nastavka (“Harry Potter i Plameni pehar”, “Harry Potter i Red feniksa”, “Harry Potter i Princ miješane krvi” i “Harry Potter i Darovi smrti”).

Harry Potter i kamen mudraca izlazi u izdanju Mozaika, a moći će se kupiti u knjižari Rockmark i na Rockmark webshopu, gdje će zaljubljenici u svijet magije i čarobnjaštva doći na svoje uz veliku ponudu Harry Potter memorabilija, majica i Funko figura!